Óvodai beiratkozás


HIRDETMÉNY
A 2020-2021-ES NEVELÉSI ÉV ÓVODAI BEIRATKOZÁSÁRÓL
Tisztelt Szülők!

Intézményünkbe, a Győrsági Kincseskert Óvodába a járványügyi helyzetre való tekintettel a következőképpen történik az óvodai beíratás.

Kérjük Önöket, hogy az intézmény e-mail címére, a kincseskertsag@gmail.com-ra jelezzék beíratási szándékukat 2020. április 22-ig bezárólag!

Az elektronikus jelentkezésnél a következő adatokra lesz szükség:
a gyermek neve, születési helye és ideje
• a gyermek TAJ száma
• a gyermek állandó, vagy ideiglenes lakcíme
• a szülők neve, lakcíme
• a szülők elérhetősége: telefonszám és e-mail címe
• a gyermek esetleges tartós betegsége vagy érzékenysége
• egyéb kérés vagy jelzés
A beíratás azokra a kisgyermekekre kötelező érvényű, akik 2020. augusztus 31. napjáig a harmadik életévét betölti, és nem rendelkeznek még óvodai jogviszonnyal.
Kérjük azokat tisztelt szülőket is, akiknek a kisgyermeke a nevelési év közben, azaz 2020. augusztus 31. után töltik be a harmadik életévüket, azaz előfelvételisek, Ők is a megadott időpontig szíveskedjenek a jelentkezni az óvodai felvétel miatt a fent említett módon.
Amennyiben a körzetünkbe tartozó kisgyermekét egy másik intézménybe íratta, és a választott intézmény a beíratást elfogadta, ennek visszajelzését a fenti e-mail címre eljuttatni szíveskedjenek!
A tényleges beíratást, a szükséges dokumentumok bemutatását és a személyes kontaktust egy későbbi időpontban tartjuk meg, aminek pontos dátumáról minden jelentkezőt értesítünk.
Mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánok!

Győrság, 2020. április 1.

Szabó Rita
óvodavezető

 

Megosztás: