Alkotni jó! -művészeti vetélkedő I.


Alkotni Jó! „művészeti vetélkedőm„ idei első felhívása

Az első forduló témája: Csodálatos madárvilág

Pályázhat: győrsági óvodások, alsósok, felsősök és középiskolások. (Azok is pályázhatnak, akik nem győrságiak, de a győrsági iskolába jár a gyermekük.) Várom a gyerekek rövid írásait (pl. fogalmazás, vers) vagy rajzaikat (fotókkal, festménnyel, kréta, vegyes technika, ragasztás, újrahasznosított alkotás, kollázzsal stb. is lehet pályázni) különböző madarakról. A pályázók megörökíthetik a madarak táplálkozását, mozgását, ahogy gondoskodnak a fiókáikról, vagy éppen fészket építenek, a kedvenc madárfajukat, akár ki is találhatnak egy új fajt, a lényeg, hogy szép, színes madarak jelenjenek meg az alkotásokon.
Írásos munka esetén bemutatható egy madárfaj, vagy például, hogy hogyan gondoskodnál te egy madárról, vagy hogyan gondoskodik egy adott madár a fiókáiról, milyen élmény volt számodra etetni télen a madarakat, milyen élmény volt készíteni madáretetőt, miért fontos a madáretetés, hogyan segítenéd a madarak megóvását stb.
Engedjétek bátran szabadjára a fantáziátokat és tudjátok, alkotni mindenki tud!!!  Egy pályázó írással és rajzzal is pályázhat.

Beadási határidő és módja: 2016. április 4. Az alkotást, írást befotózva (vagy szkennelve) a krisztian31111 @freemail.hu címre, vagy leadni a győrsági iskolában (Győrság, Öreg u. 11.) a tanáriba Szabó Krisztián névre.

Az alkotások zsűrizése, értékelése:  Az idei évtől nem fordulónként lesznek a díjátadók, hanem egyben az 5. forduló után. Minden forduló után a pályázók pontszámot fognak kapni az alkotásukért. Szakmai zsűri fogja elbírálni az alkotásokat. Minden forduló után közlésre fognak kerülni a pontszámok. Az 5. forduló végén pedig azok kapnak díjat (fődíjakat, különdíjakat, közönségdíjakat), akik a legtöbb pontot érték el, ami azt is jelenti, hogy célszerű minden fordulóra küldeni igényes alkotást/alkotásokat. A főnyeremény kupa vagy érem lesz a legügyesebbeknek.

A 2. forduló áprilisban lesz. Az 5. forduló után minden részvevő fog kapni apró ajándékot.

Sikeres pályázást kívánva: Szabó Krisztián

 

Megosztás: