Fogászati röntgen – Járóbeteg Központ Pannonhalma


Fogászati röntgen Pannonhalmán!
2019-től új funkcióval bővül a pannonhalmi Szent Márton Járóbeteg Központ szolgáltatásainak köre. Már az építés során kialakításra került egy fogászati röntgenként használható helyiség, amely a mostani beruházásnak köszönhetően betöltheti szerepét.
A fogászati röntgenkészülék teljesen digitális, ezáltal a kiváló minőségű felvételek készítése minimális sugárterheléssel jár, és lehetőség van nemcsak panoráma (teljes fogazat), hanem kisebb részfelvételek (pl: arcüreg, bölcsességfogak, rágófogak, metszőfogak) készítésére is. Az elkészült felvételeket digitális adathordozón (CD, pendrive) vagy e-mail útján lehet megkapni, amelyek szabadon szerkeszthetőek, továbbíthatóak a fogorvos vagy a fül-orr-gégész felé.
A panoráma röntgen segítségével könnyebben diagnosztizálhatóak: fogazati fejlődési rendellenességek (pl.: fogcsíra hiány, rossz irányba álló bölcsességfog), fogágy csontsorvadása, szuvas fogak, foggyökérgyulladás, ciszták, állkapocs ízületi problémák, arcüregi panaszok, gócbetegségek fogászati okai. Széleskörűen lehetséges a korábbi kezeléseket átvizsgálni, új kezelési tervet felállítani.
A felvételek készítését időpont egyeztetést követően beutaló nélkül végzik el.
További információk, időpontfoglalás: www.szentmartonrendelo.hu (járóbeteg ellátás: röntgen, ultrahang)

Megosztás: