Hangtálas relaxáció


Feszültnek érzed magad?
Jó lenne lazítani, kiszakadni a napi mókuskerékből?
Pihenni, kikapcsolódni szeretnél?
Vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy?

Töltődj fel a hangok és rezgések varázslatos birodalmában Össz-HANG Meditáción!

Mi kell hozni? Polifoamot vagy vastag takarót, amin fekszel és egy takarót, amivel takarózol. Víz sem árt, de az lesz a helyszínen :).

De mi is az a hangfürdő?

Egy olyan zenei utazás, amelynek során a hangok varázslatos vízesésként öntenek el és a különböző hangszerek megszólaltatása által tested-lelked feltöltődik. Neked nincs más dolgod, mint a számodra legkényelmesebb pozícióban – ülve vagy fekve – hallgatni és beengedni, magadba szívni a gyógyító rezgéseket. A hangfürdő során minden erőfeszítés nélkül mély relaxációs állapotba kerülsz, a tested ellazul, az elméd pedig megpihen, tökéletes nyugalomban lehetsz. Megtapasztalhatod a belső csendet, a testi-lelki-szellemi harmóniát és feltöltődést. Ellazulás közben az agyad egyre több alfa és théta hullámot bocsát ki, tudatállapot-változást tapasztalhatsz, egy alvás és éberség közötti állapotot, miközben tudatában vagy a környezetednek. Ebben az állapotban sokféle tapasztalásod lehet, például hőhullám, libabőr, színek vagy alakok látomása.

A hangfürdő pozitív hatása azon a felismerésen alapul, miszerint az egészséges szervezet jól hangolt, mondhatnánk a saját ideális frekvenciáján rezeg. Ám a sok ártalmas hatás ezt a harmóniát megzavarja. A hangtálak rezonanciája viszont úgy stimulálja a szöveteket, hogy az képes legyen ismét a saját, eredeti frekvenciáján rezegni. Ezáltal frissé, energikussá válunk, és a testünk huzamos időn át harmóniában marad.

Nincs két egyforma hangfürdő, mert mindig a résztvevők aktuális energetikai állapotától függ a közös rezonancia.

Zárd ki a külvilágot és ajándékozd meg magad 1 óra harmóniával teli nyugalommal!

Helyszín: IKSZT Győrság, Dózsa u. 5. 
Időpont: 2016.09.29. 17.30-18.30.

További részletek a hangterápiáról: www.hang-olodo.hu

A RELAXÁCIÓ ADOMÁNYJELLEGŰ ÉS ELŐZETES JELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!!!!

Kovács-Gaál Ildikó: 0670/6185802 vagy üzenetben (www.facebook.com/osszhangmasszazs)

Sok szeretettel várlak!

Megosztás: