Vakcina információk


Tisztelt Pácienseink!

Amint arról a médiában is értesülhettek – ezen a héten tömeges oltás zajlik Sinopharm (kínai) oltóanyaggal, melyből a háziorvosok is kaptak. Rendelőnk 83 adag vakcinát kapott.

Mivel településünkön a páciensek nagy része már oltott, ezért marad még oltóanyag (tudomásom szerint a jövő héten ismételten kaphatunk több adagot), így ezúton szeretném jelezni, hogy aki még nincs beoltva, 3 hónapon belül nem volt COVID-fertőzött és szeretne Sinopharm oltást kapni, az jelentkezzen rendelőnkben. Ha még nem regisztrált és szeretne oltást kapni, az regisztráljon gyorsan és szintén jelezze rendelőnkben akár azonnal is…

A mai napon (04.27-én) délután 16:00-tól oltani fogunk, sz.e. holnap reggel 8-tól is olthatunk, ha még marad oltóanyag és lesz igény rá.

Kérjük, hogy a jelenlegi Sinopharm oltással kapcsolatban jelentkezzenek rendelőnkben vagy jelezzék szándékukat a gyorsag.rendelo@gmail.com e-mail címre írt levélben. Válaszolni sajnos nincs kapacitásunk, de a jelentkezést feljegyezzük és várni fogjuk Önöket. Amennyiben az oltóanyag elfogy, abban az esetben természetesen válaszolunk.

Tisztelettel:
Dr. Majorossy Katalin
háziorvos

Megosztás: